vrijdag 16 december 2011

It is time, time for Christmas!

Bonjour!
Omdat Sinterklaas allang het land is uit gevaren staat de Kerstman alweer klaar voor je deur. Daarom deze leuke maar ook lange Kerst-post! Laten we maar snel beginnen met wat er allemaal in deze post te lezen valt:
1. De leukste inspiratie Kerst plaatjes
2. Tips om te doen met heel je familie, vrienden, tijdens Kerst
3. Tips om je huis toch weer wat een Kerst sfeer te geven
4. Vuurwerk
Zo, het zijn wel vier dingen, maar de onderwerpen zijn best wel lang, ook met de plaatjes erbij natuurlijk, dan word deze post nog drukker! Maar laten we maar beginnen met het eerste onderwerp!



1. De leukste inspiratie Kerst plaatjes
Ja, als het eerste onderwerp hou ik het over leuke Kerst plaatjes die jouw misschien wel een beetje gaan inspireren! Zoals deze hierboven, met die twee schattige poesjes♥


Een prachtige kerstboom met allemaal leuke cadeaus. Heerlijk! Maar een lege Kerstboom is natuurlijk niks, dus koop wat spullen voor in de boom en laten we de boom maar lekker versieren! Thuis hebben we al een Kerstboom staan, ook helemaal gezellig versierd. Maar hij ziet er niet precies hetzelfde uit als die Kerstboom als hier op de foto. :)


Het is Kerst en je speelt dan met z'n alleen een spel, nou thuis hebben we pas Scrabble, dat is een spel met woorden. Heel leuk en als je dan de juiste letters hebt kun je een typisch Kerst woordje gebruiken. En misschien heb je dan wel veel punten verdient en dan win je wel misschien!


Het heeft aardig wat gesneeuwd en jij verveelt je. Nou, trek je jas, schoenen, sjaal, muts en handschoenen aan en ga naar buiten! Maar niet naar buiten gaan om verkouden te worden natuurlijk. Gewoon om een sneeuwpop te maken natuurlijk! Maar zorg er dan wel voor dat ie niet kapot word gemaakt door andere. Dat is dan wel zonde, als ie kapot gaat. :(

2. Tips om te doen met heel je familie, vrienden, tijdens Kerst
Het is altijd leuk om met Kerst een leuke avond te maken. Lekker eten met z'n allen en gewoon een leuke dag van maken! Bijvoorbeeld, spelletjes spelen en zo. Maar nu laat ik je wat dingen vertellen die je kunt doen!
1. Spelletjes doen.
2. Gourmetten of fonduen.
3. Sneeuwpop maken.
4. Dollen in het sneeuw.
5. Uitstapjes maken.
6. Typische Kerst films kijken.
7. Cadeautjes aan elkaar geven.
8. Kerstboom opzetten.
9. Nieuw Jaar met elkaar vieren.
10. Vuurwerk met elkaar afsteken.
Hopelijk heb je aan tien dingen genoeg. Maar heb jij nog meer ideeën? Dan kun je die natuurlijk ook doen, maar ja. Ik wens jullie alvast prettige Kerst dagen, en hopelijk zijn jullie lekker gezond in het volgende jaar!

3. Tips om je huis toch weer wat een Kerst sfeer te geven
Ja, natuurlijk hoor je je huis ook een beetje een Kerst sfeer te geven. Daarom geef ik je wat tips voor je huis om hem lekker te versieren! Laten we maar snel beginnen!
1. Kerstboom opzetten
2. Kerstkaarten ophangen
3. Kerslingers hangen (als die te koop zijn)
4. Kerstverlichting hangen (als je nog wat over hebt)
5. Kerst liedjes opzetten (want als er visite komt, wil je hem of haar natuurlijk wel in een Kerst sfeer brengen)
Helaas waren dit er maar vijf. Ik had niet erg veel ideeën maar jij hebt toch wel leuke ideeën? Ja, natuurlijk! Dus gebruik jouw ideeën dan ook, om het toch nog gezelliger te gaan maken. :)

4. Vuurwerk
Het is altijd leuk om vuurwerk af te steken met Oud&Nieuw. Maar wees voorzichtig want het kan ook ontzettend gevaarlijk zijn, ik kan nu wel volwassen klinken maar ik zeg dit alleen maar om je waar te schuwen. Want straks krijg je nog van die verschrikkelijke brandwonden, dat wil jij toch niet? Of je ligt dan wel in het ziekenhuis, met ernstige verwondingen.
Maar ja, je kunt ook voorzichtig zijn met vuurwerk, bijvoorbeeld om een speciale bril te dragen tijdens het steken van vuurwerk, dus, wees voorzichtig en zorg ervoor dat er altijd een ouder bij je is om je te helpen, nogmaals, wees voorzichtig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten