woensdag 19 oktober 2011

Happy Halloween!

Hoi!
Nog 12 dagen en dan is het weer tijd voor Halloween! Ja, ik laat je nu wat dingen laten zien die echt typisch Halloween zijn. Laten we nu maar snel beginnen:
1. Pompoenen
Altijd als het Halloween is, en je loopt een beetje rond. Zie je altijd wel ergens een pompoen met een gezicht. Ik weet zelf niet waarom dat bij Halloween hoort, maar het maakt het natuurlijk wel weer stukke gezelliger. Meestal in de avond! Als je dan er langs loopt geven ze licht, dat komt omdat er een kaarsje in zit, een grappig beeld is dat dan! :)
2. Verkleden
Oh nee! Je bent uitgenodigd voor een Halloween feestje, en je moet verkleed zijn! Maar je weet niet wat je aan moet, wat doe je dan? Zorg er dan voor dat je van te voren al een Halloween outfit klaar hebt staan, want je weet maar nooit. Ik geef je nu wat tips als wie je je kunt gaan verkleden:
1. Roodkapje, niet zo schattig, maar doe ook wat wilde make-up op, dus donker rode lipjes en zwarte oogschaduw, zodat het toch een beetje enger word zoals Halloween!
2. Spook, het meest bekende dat je ooit kunt verzinnen, gewoon een wit laken over je heen en dan wat gaten in knippen voor je ogen en mond, dan doe je hem over je heen en je bent een spook. :3
3. Bruid, als je de attractie Phantom Manor in Disneyland kent, en je bent erin geweest kan dit je erg inspireren, want dat is een spookhuis met skeleten en andere enge wezens. Maar ook een bruid! Die ook erg Halloween achtig is. Dus zo'n look kun je dan ook doen! Met een kaars in je handen en uitgelopen mascara! :D
4. Skelet, een beetje moeilijk maar toch kun je je daarin verkleden. Als je de film 'The Nightmare before Christmas' kent kan die film je ook best goed inspireren! Want daar komt een persoon in voor (Jack) die ook een soort van skelet is, dan kan die persoon je misschien wel heel erg inspireren!
5. Vampier, gewoon een beetje witte poeder over heel je gezicht en rode lippen, witte oogschaduw en natuurlijk vampier tanden, een beetje vampier-achtige kleren en een beetje ketchup smeren of gewoon een laag rode poeder zodat helemaal lijkt dat je iemand hebt gebeten, oh en niet te vergeten twee bloederige stippen bij je hals, dat het helemaal lijkt dat jij eerst bent gebeten!
3. Snoepjes
Meestal ga je met Halloween ook vaak langs bij buurt bewoners en vragen om wat snoep, natuurlijk geven ze je wat snoep. Als ze het ten minste hebben. Maar ze hebben het hoop ik wel klaar staan, dan geven ze je wat snoep en heb jij weer wat lekkers binnen! En gratis ook. :)
4. Films
Meestal als het bijna of al Halloween is komen er op aantal zenders op televisie van die typisch Halloween films, meestal van die enge films. Of gewoon films die voor alle leeftijden zijn en gewoon wat te maken heeft met Halloween en toch grappig is. Dus dan kan je ook lekker thuis blijven en lekker naar films kijken! :D


Hopelijk hebben jullie hier genoeg aan, wil je meer weten? Of wil je er nog wat over zeggen? Dan kun je het kwijt in een reactie op deze post!

x Jasmijn

2 opmerkingen: